Σάββατο 27 Μαΐου 2017

(Ανέκδοτο Μουσικό κείμενο) Αργή Δοξολογία Πέτρου Βυζαντίου, ήχος β΄

Με πολύ χαρά ανεβάζουμε στο ιστολόγιο μας το μουσικό κείμενο από την ανέκδοτη Αργή Δοξολογία Δοξολογία σε μέλος Πέτρου Βυζαντίου και σε Ήχο Β΄. 

Η Εξήγηση της Δοξολογίας στη Νέα Μέθοδο πραγματοποιήθηκε από τους Καθηγητές κ. Θωμά Αποστολόπουλο και κ. Εμμανουήλ Γιαννόπουλο που είχε και την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει το αρχείο.

Η πρώτη εκτέλεση και παρουσίαση της Δοξολογίας έγινε σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Μουσικολογικής Σπουδής με τίτλο: «Πέτρος ο Βυζάντιος, Πρωτοψάλτης της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας (†1808)», την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό του Aγ. Γεωργίου-Ροτόντα.



Το βίντεο από την συναυλία μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ


Download σε μορφή pdf ΕΔΩ και σε παλαιά γραφή ΕΔΩ



 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.