Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

(Μουσικό κείμενο) "Αγαπήσω σε..." Αργό, Ήχος Πλ.α΄. Μέλος Παναγιώτη Νεοχωρίτη επί τη βάσει Μιχαήλ Χατζηαθανασίου!

Το μέλος είναι προσαρμογή από τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη τής Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτη Νεοχωρίτη επί τη βάσει των Λειτουργικών τού αειμνήστου Πρωτοψάλτου Μιχαήλ Χατζηαθανασίου σε Ήχο Πλάγιο τού Α΄ (Φρύγιο). 

Το συγκεκριμένο μέλος το έψαλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης τής Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτης Νεοχωρίτης μαζί με τους μαθητές του κατά την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης του στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως επί τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον Μακεδονικό Αγώνα στις 19 Οκτωβρίου 2014. 

Την καταγραφή εξ ακοής έκανε ο Ιωάννης Μουσελλής ο Καλύμνιος και την στοιχειοθεσία τού μέλους σε ηλεκτρονική μορφή έκανε ο Λεωνίδας Τσούκαλας με το πρόγραμμα Μελωδός, τους οποίους τους ευχαριστούμε και τους δύο πάρα πολύ.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.