Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

(Νέα έκδοση) Αναστασιματάριον Χρυσάφου τού Νέου με τη μέθοδο των συνδρομητών

«Αναστασιματάριον Χρυσάφου του Νέου»

Μετενεχθέντα εις την νέαν μέθοδον παρά Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και νυν το πρώτον εις τύπον εκδιδόμενα υπό Διονύσιου Αθ. Σταματοπούλου με τη μέθοδο των συνδρομητών. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είναι έτοιμο προς έκδοση το πρώτο πόνημα του κ. Διονυσίου Αθ. Σταματοπούλου με τίτλο «Αναστασιματάριον Χρυσάφου του Νέου». 

Περιέχει όλο το Αναστασιματάριον Χρυσάφου του Νέου όπως αυτό υπάρχει στους κώδικές της Μ.Π.Τ. 758 τοῦ ἔτους 1826 Ἀναστασιματάριο Παναγιώτου τοῦ νέου Χρυσάφου (τέλη α' τετάρτου - δ' τέταρτο ΙΖ' αἰ.) εξήγηση ιιδιόχειρη Χουρμουζίου. 

Ο κ. Σταματόπουλος για να διευκολυνθεί για την έκδοση αυτή, εκδίδει το παραπάνω πόνημα με την μέθοδο των συνδρομητών. 

Όποιος επιθυμεί και θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, μπορεί επικοινωνήσει με τον ίδιο τον εκδότη  είτε στα τηλέφωνα: 2612615028 & 6936902180, είτε στο προσωπικό του mail: stamatopoulosdionysis@gmail.com, είτε με προσωπικό μήνυμα στο Ψαλτολόγιο

Η τιμή τής συνδρομής καθορίζεται στα 30 ευρώ ανά σώμα

Εν συνεχεία παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από το βιβλίο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.