Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

(Νέα μουσική έκδοση) Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδας, Θεόδωρου Χατζηθεοδώρου Φωκαέως


Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έκδοση της «Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος» του αειμνήστου διδασκάλου της Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής Θεοδώρου Χατζηθεοδώρου.

Επειδή μέχρι σήμερα κανένα από τα έργα του δεν έχει εκδοθεί, παρόλο που ο μεγάλος αυτός «δάσκαλος» δίδαξε και εκπαίδευσε περί τους 6.500 μαθητές αποφασίσαμε να εκδώσουμε όσα έργα του (χειρόγραφα) θα είναι στη διάθεσή μας.

Το βιβλίο 291 σελίδων σε μια καλαίσθητη έκδοση σε σχήμα Α4 είναι ήδη στη διάθεση των Πρωτοψαλτών, Λαμπαδαρίων και κάθε άλλου φιλόμουσου.

Την έκδοση τού βιβλίου έχει επιμεληθεί οι Εκδόσεις "Ελληνική Λαογραφία & Παράδοση".
Το κόστος τού βιβλίου ανέρχεται στα 30€ και μπορείτε να το προμηθευτείτε ΕΔΩ.

Εν συνεχεία παραθέτουμε βιογραφικά στοιχεία του αειμνήστου Θεοδώρου Χατζηθεοδώρου, Τα περιεχόμενα του βιβλίου και μικρό δείγμα αυτού.






















1 σχόλιο:

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.