Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Διεθνές διαδικτυακό μουσικολογικό συνέδριο υπό τον τίτλο «Η μουσική βοά τη οικουμένη» (Πρόγραμμα Συνεδρίου)

Ανακοινώνεται ότι η Κατεύθυνση Βυζαντινής Μουσικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει το χρονικό διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023 διεθνές μουσικολογικό συνέδριο υπό τον τίτλο «Η μουσική βοά τη οικουμένη», σχετικό με θέματα ερμηνείας και εκτέλεσης της ψαλτικής, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα 32 χρόνια πατριαρχίας (1991-2023) και 50 χρόνια αρχιερατείας (1973-2023) του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου και, γενικότερα, στον ιστορικό θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στην παρούσα δημοσίευση σας κοινοποιούμε το επίσημο πρόγραμμα με τους ομιλητές του συνεδρίου και τους τρόπους παρακολούθησης.

Σχετικά με την διεξαγωγή:

Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω της πλατφόρμας ZOOM και YouTube.

Στον σύνδεσμο της πλατφόρμας ΖΟΟΜ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα στους ομιλητές, έτσι ώστε να υπάρχει διαδραστικότερη επαφή με τους ομιλητές. Meeting ID: 856 4090 2137 Passcode: 680431 (πατήστε εδώ)

Για όσους επιθυμούν απλώς να παρακολουθήσουν χωρίς συμμετοχή, θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας YouTube, στην οποία θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση στο κανάλι: @SYNEDRIOMOUSIKOLOGIKO και στον ακόλουθο σύνδεσμο: (πατήστε εδώ)

Επιπλέον, σας κοινοποιούμε τον σύνδεσμο όπου θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης μετά το πέρας του συνεδρίου. (πατήστε εδώ)

Για οποιαδήποτε είδους επικοινωνία χρησιμοποιήστε τα παρακάτω email:


Χαρά μας και τιμή η παρουσία όλων σας!


Πηγή: Romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.