Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

(Μουσικό ηλεκτρονικό βιβλίο) Μουσικόν Λειτουργάριον, Τεύχος Α΄! Φώτιου Μπαρούτα!

Αγαπητοί μουσικώτατοι και μουσικολογιώτατοι αναγνώστες, με πολλή χαρά αναρτούμε το Α΄ Τεύχος της Θείας Λειτουργίας του Πρωτοψάλτου κ. Φώτιου Μπαρούτα υπό τον τίτλον "Μελωδικόν Λειτουργάριον" αποτελούμενο απο 459 σελίδες.

Στο εν λόγω Τεύχος περιέχονται άπαντα τα ψαλλόμενα εις την Θείαν Λειτουργίαν κατά την γραφήν και ρύθμισιν του εκδότου, καθώς και πολλά μαθήματα παλαιών Ιεροψαλτών και Διδασκάλων της πατρώας ημών Ορθοδόξου Εκκλησιασιαστικής Μουσικής.

Εν συνεχεία παραθέτουμε τα Περιεχόμενα του Τεύχους.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ









Πηγή: Ψαλτικής Τερετίσματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.