Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση Έκδοσης Δοξασταρίου Γεωργίου Βινάκη, υπό Χαραλάμπους Καρακατσάνη (Περιεχόμενα & Δείγμα)!

Ενημερώνουμε τους φιλόμουσους αναγνώστες  ότι είναι έτοιμο προς έκδοση το Δοξαστάριο του Γεωργίου Βινάκη του Χίου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ανήκει σε χειρόγραφο που παραδόθηκε στον κ. Χαράλαμπο Καρακατσάνη από τον εγγονό του Κωνσταντίνο Δημητριάδη, ο οποίος έψαλλε στην Αγία Παρασκευή πολιούχο Χαλκίδος.

Το μουσικό κείμενο αποτελείται από 205 σελίδες και η έκδοση θα είναι πανομοιότυπη με το οκτάηχο μουσικό λειμωνάριο, τα Άπαντα του Μπερεκέτη και τις λοιπές εκδόσεις του κ. Καρακατσάνη.

Το κόστος έκδοσης του βιβλίου είναι στα 15 Ευρώ και θα καλυφθεί με την μέθοδο των συνδρομητών. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το αξιολογότατο αυτό βιβλίο μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γεώργιο Στέρπη στο 6988088999 ή με Viber στο 6983508407.

Καλή σαρακοστή, καλή δύναμη σε όλους.

Εν συνεχεία σας επισυνάπτουμε τον πίνακα περιεχομένων και δείγμα από το υπό εκδοθεν βιβλίο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.