Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

(Νέα έκδοση) "Βυζαντινή Μουσική. Διδασκαλία Ιεροψαλτικής τέχνης και παραδοσιακής μουσικής" τού Ηλία Ν. Φραγκάκη τού Χίου

«Βυζαντινή μουσική», διδασκαλία ιεροψαλτικής τέχνης και παραδοσιακής μουσικής, του Ηλία Ν. Φραγκάκη από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Εκδόθηκε και κυκλοφορείται από την Αποστολική Διακονία εύληπτο εγχειρίδιο εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής που βοηθάει τον σπουδαστή στην εξοικείωσή του με την Υμνολογία της Εκκλησίας μας, όπως διδάσκεται στην Σχολή Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας από τον καθηγητή και δάσκαλο της ψαλτικής τέχνης Ηλία Φραγκάκη. 

Το εν λογω πόνημα περιέχει επίσης επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και απάνθισμα από παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα των εορτών του εκκλησιαστικού έτους.

Κόστος βιβλίου: 15€

Εν συνεχεία παραθέτουμε σε μορφή pdf  ΕΔΩ  με τα περιεχόμενα και μικρό δείγμα από το εν λόγω βιβλίο.

2 σχόλια:

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.