Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ψαλτικό Κυριακοδρόμιο! Κυριακή τής Τυρινής. 01.03.2020

Οι Ακολουθίες τού Εσπερινού, τού Μεσονυκτικού, τού Όρθρου και τής Θείας Λειτουργίας σε παρασημαντική τής Κυριακής τής Τυρινής.

Επιλογή, Επιμέλεια και Στοιχειοθεσία μελών: Α) Κωνσταντίνος Γράμπας (porphyrios.gr), Β) Χρήστος Τσακίρογλου (Ψαλτική), Γ) papline.gr.
Α) Κωνσταντίνος Γράμπας (porphyrios.gr). 
Download σε μορφή pdf 

Β)Χρήστος Γ. Τσακίρογλου 
Download σε μορφή pdf  ΕΔΩ

Γ) papline.gr. 
Download σε μορφή pdf  ΕΔΩ

3 σχόλια:

 1. Δεν μπορω να βρω την ανάρτηση με τον κατανυκτικό εσπερινό που ανεβάζετε καθε χρόνο. ( επιμέλεια ιωαννη τσουνη). Μπορείτε να μου δώσετε το λινκ σας παρακαλώ.
  Σας ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ υπάρχουν οι περσινές αναρτήσεις των Κατανυκτικών Εσπερινών https://naxioimelistes.blogspot.com/search/label/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%91%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%AF%CE%B5%CF%82

   Διαγραφή
 2. Εδώ υπάρχουν οι περσινές αναρτήσεις των Κατανυκτικών Εσπερινών https://naxioimelistes.blogspot.com/search/label/%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%91%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%AF%CE%B5%CF%82

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.