Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

(Μουσικό κείμενο) Δοξαστικό Αίνων Αγίου Ιακώβου τού Αδελφοθέου, κατ΄ ερμηνεία Παναγιώτου Νεοχωρίτου

Το Δοξαστικό των Αίνων τής εορτής τού Αγίου Ιερομάρτυρος Ιακώβου τού Αδελφοθέου.

Το μέλος είναι κατ ερμηνεία τού Άρχοντος Πρωτοψάλτου τής Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτη Νεοχωρίτη, όπως το έψαλλε από στήθους στις 23.10.2020, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου Βοσπόρου, Μετοχίου τού Παναγίου Τάφου στην Κωνσταντινούπολη, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Την καταγραφή εξ ακοής έκανε ο Ιωάννης Μουσελλής ο Καλύμνιος και την στοιχειοθεσία τού μέλους σε ηλεκτρονική μορφή έκανε ο συνεργάτης τού Ιστολογίου μας κ. Άγγελος Σέφκας με το πρόγραμμα Μελωδός, τους οποίους τους ευχαριστούμε και τους δύο πάρα πολύ.

                                    Κατεβάστε το Δοξαστικό σε μορφή pdf ΕΔΩ

Ακούστε το Δοξαστικό από τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη τής Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτη Νεοχωρίτη στο παρακάτω βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.