Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

(Μουσικό κείμενο) Άξιον εστίν σε Ήχο Πλ.δ΄! Μέλος Σιλουανού Μπραζιτίκου!

Το Μεγαλυνάριο τής Θεοτόκου. Το μέλος είναι τού Ψάλτου, Μαθηματικού και Επίκουρου Καθηγητού τού Πανεπιστημίου Κρήτης Σιλουανού Μπραζιτίκου τού εκ Τρίκκης σε Ήχο Πλ.δ΄ Επτάφωνο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπραζιτίκο για την χορήγηση τής άδειας να ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα μας  το εν λόγω "Άξιον εστίν" δια το κοινόν όφελος.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩΤο μέλος μπορείτε να το ακούσετε από τον Πρωτοψάλτη τού Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Ζωγράφου κ. Πολύκαρπο Τύμπα στο παρακάτω βίντεο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.