Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

(Μουσικό κείμενο) Δοξολογία σε Ήχο Πλ. δ΄, μέλος Παναγιώτη Χρυσάφη

Η Δοξολογία του Παναγιώτη Χρυσάφη σε Πλ. δ' από καταγραφή των μέσων του 18ου αιώνα στο πεντάγραμμο! Εδώ η πιστή μεταγραφή στη Νέα Μέθοδο είναι από τους Υποψήφιους Διδάκτορες Βυζαντινής Μουσικολογίας τού Ε.Κ.Π.Α. Πολύκαρπο Πολυκαρπίδη και Γεράσιμο - Σοφοκλή Παπαδόπουλο. Η στοιχειοθεσία είναι από τον Ιωάννη Γεωργακόπουλο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γεράσιμο - Σοφοκλή Παπαδόπουλου για τη χορήγηση τής άδειας να δημοσιεύσουμε την εν λόγω Δοξολογία στο ιστολόγιό μας!

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ







 

2 σχόλια:

  1. Η Δοξολογία έχει πολλές τραγουδιστικές γραμμές και λιγότερες ψαλτικές.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ Παπάνη Ευχαριστούμε πολύ και ως ομάδα (Γεράσιμος & Πολύκαρπος) αλλά και εγώ ατομικά ως Πολύκαρπος για την ανάρτησή σας αυτή. Είναι πολύ τιμητική!
    Με εκτίμηση!
    Πολύκαρπος Πολυκαρπίδης
    Υποψήφιος Διδάκτορας Βυζαντινής Μουσικολογίας ΕΚΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.