Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

(Νέα μουσική έκδοση) Δοξαστάριον Ιεράς Μονής Παναγίας Έβρου (2 τόμοι), Γεωργίου Χατζηθεοδώρου, Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε.

Εκδόθηκε και κυκλοφορεί, σε δύο τόμους, με ευδιάκριτους χαρακτήρες, το Δοξαστάριον Ιεράς Μονής Παναγίας Έβρου τού Άρχοντος Μαΐστορος τής Μ.τ.Χ.Ε. και Δασκάλου τής Ψαλτικής Τέχνης Γεωργίου Χατζηθεοδώρου.

Οι τόμοι περιλαμβάνουν τα Δοξαστικά τού Εσπερινού και τού Όρθρου τών Δεσποτικών καί Θεομητορικών εορτών, των επισήμων εορτών Αγίων τού Ενιαυτού, καθώς και των εορταζομένων είς τήν Ιεράν Μονήν Αγίων. Επίσης έχουν συμπεριληφθεί και μερικά δοξαστικά σε μελοποίηση τού Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος. 

Την κεντρική διάθεση των βιβλίων έχει ο κύριος Ιωάννης Σκαλιδάκης στο τηλ. 6980 8832291
 
Ευχόμαστε εκ καρδίας  ο Πανάγαθος Θεός, να δίνει πάντοτε υγεία και δύναμη στον Άρχοντα Μαΐστορα τής Μ.τ.Χ.Ε., Πρωτοψάλτη και Δάσκαλο της Ψαλτικής Τέχνης κ. Γεώργιο Χατζηθεοδώρου, να συνεχίσει το μουσικό-εκδοτικό έργο του!

Εν Συνεχεία παραθέτουμε την Εισαγωγή τού βιβλίου, τα Περιεχόμενα των δύο τόμων και ενδεικτικά λίγες σελίδες από τις συνθέσεις τού Άρχοντος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.