Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

(Ενημέρωση) Τρόπος μετάβασης Ιεροψαλτών (Βεβαίωση κυκλοφορίας) στους Ιερούς Ναούς την Μ. Εβδομάδα (pdf & word)

Κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες  εκκλησιαστικές αρχές, για  να μπορούν οι αγαπητοί συνάδελφοι Ιεροψάλτες να προσέρχονται την Μεγάλη Εβδομάδα από και προς τους Ιερούς Ναούς όπου διακονούν χωρίς κάποιο πρόβλημα σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο από τα όργανα τής τάξης, θα πρέπει να προμηθευτούν υπογεγραμμένο από τον Προϊστάμενο τού Ιερού Ναού την πάγια Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου (Τύπου Α΄) συμπληρωμένο σύμφωνα με το παρακάτω δείγμα. 


Καλή δύναμη σε όλη την Ιεροψαλτική Κοινότητα!


Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf ή word την εν λόγω Βεβαίωση

pdf , word

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.