Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Έκτακτη Ενημέρωση: Έντυπο Βεβαίωσης Κυκλοφορίας εργαζομένου θρησκευτικών λειτουργών καί προσωπικού Ιερών Ναών (Ιεροψαλτών) (Έντυπο)

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναρτούμε προς ενημέρωση των συναδέλφων Ιεροψαλτών το την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία η Άδεια Μετακίνησης για το προσωπικό των Ιερών Ναών δεν είναι απαραίτητο να δηλωθεί στην ΕΡΓΑΝΗ. 

Σημείωση: Καλό θα ήταν οι ιεροψάλτες να σημειώσουν και την γ) επιλογή με την αιτιολογία: Έκτακτες μετακινήσεις ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες τής Ενορίας.

Κατεβάστε την Βεβαίωση Κίνησης σε μορφή word ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.