Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

(Νέα έκδοση) Μουσικόν Πέλαγος τού Εσπερινού! Επιμέλεια Ηλία Φραγκάκη

Χάριτι Θεού κι έπειτα από την ολοκλήρωση τής έκδοσης τού δίτομου έργου, "Μουσικόν Πέλαγος τής Θείας Λειτουργία" παρουσιάζουμε τη νέα μουσική συλλογή μαθημάτων Βυζαντινής μουσικής πού επιμελείται ο Πρωτοψάλτης και Δάσκαλος τής Ψαλτικής Τέχνης Ηλίας Φραγκάκης με τίτλο "Μουσικόν Πέλαγος τού Εσπερινού".

Η παρούσα συλλογή περιέχει Ανοιξαντάρια αργά και σύντομα, Κεκραγάρια αργά και σύντομα με στιχολογία σύντομη και αργή σε αγιορείτικο ρυθμό, τρίσημο. Δοξαστικά Κυριακών αργά, Ιακώβου και σύντομα, Φως ιλαρόν και προκείμενα μαζί με αργές δοχές, αρτοκλασία, δοξαστικά αποστίχων αργά και σύντομα Κυριακών, κοινά θεοτοκία, θεοτοκία Κυριακών και θεοτόκε Παρθένε Μπερεκέτη και άλλα αργοσύντομα οκτάηχα.

Ο Τόμος αποτελείται από 465 σελίδες και η τιμή του κυμαίνεται κοντά στις προηγούμενες εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πονήσαντα στο τηλ. 6984608988.

Εν συνεχεία παραθέτουμε τα Περιεχόμενα και δείγματα από τον εν λόγω Τόμο (pdf).



























1 σχόλιο:

  1. Greetings!

    A wonderful work of art was created here!
    I was wondering if it is possible to obtain the magnificient font used for the neums? It would mean a lot to me!

    Thank very much!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.