Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Επιστημονική Εσπερίδα για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου!

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Περάμου, στα πλαίσια των Ενοριακών Συνάξεων του Ιερού Ναού, προγματοποιεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 καί ώρα 6.00 μ.μ. εντός του Ιερού Ναού, Επιστημονική Εσπερίδα με θέμα:  
"Πτυχές της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου".

Στο πρώτο μέρος της Εσπερίδας θα ακουστούν ύμνοι της Υπαπαντής του Κυρίου από Χορό Ψαλτών υπό την διεύθυνση του κ. Χρήστου Παπαηλία. 
Στο Δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν 3 εισηγήσεις από τρεις έγκριτους νέους Θεολόγους (οι δύο εξ αυτών τυγχάνουν και τακτικοί αρθρογράφοι της ιστοσελίδας μας) σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.