Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

(Μουσικό κείμενο) Δοξαστικό Αίνων Κυριακής τού Παραλύτου! Μέλος Δημητρίου Μαούνη!

Χριστός Ανέστη!

Το Δοξαστικό των Αίνων τής Κυριακής τού Παραλύτου, σε μέλος τού Πρωτοψάλτου κ. Δημητρίου Μαούνη!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δάσκαλο τής Ψαλτικής Τέχνης και Πρωτοψάλτη κ. Κωνσταντίνο Παπαχριστοδούλου για την παραχώρηση και την στοιχειοθέτηση τού Δοξαστικού.


Download σε μορφή ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΘΕΣΗ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΙΓΓΟΥ! ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική απόδοση νοημάτων, πχ. στις λέξεις "νόσον", "ὀξυτέρα" (χωρίς την συνήθη επιλογή του άνω γα, "βάρος ἀπέρριψεν", "καὶ τὸ φορτιόν" που όντως δίνει την αίσθηση της ξεκούρασης με την στάση στον πα και, φυσικά, "τοῦ πλήθους" που ίσως να είναι από τους λίγους που ξοδεύουν λίγο περισσότερο χρόνο για αποτυπωθεί το πλήθος! Ευχαριστούμε, κ. Δημήτρη Παπάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.