Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Βιβλιοπαρουσίαση Αθήνας "Άπαντα Μπαλασίου Ιερέως, Τόμος Α΄.

 Χριστός Ανέστη!

Την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου πονήματος τού κ. Διονυσίου Σταματόπουλου με τίτλο "Άπαντα Μπαλασίου Ιερέως Τόμος Α." στον πολυχώρο των Εκδόσεων Νεκταρίου Παναγόπουλου.

Θα ομιλήσει ο Διδάκτωρ Βυζαντινής Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου Ιωάννης Αρβανίτης.

Θα αποδώσει ύμνους από το παραπάνω βιβλίο ο Βυζαντινός χορός "ΠΕΤΡΟΣ Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ" υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Σακαλή Χοράρχου και Πρωτοψάλτου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιώς.

2 σχόλια:

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.