Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

(Νέα κυκλοφορία) "Λειτουργικά Ζητήματα", Τόμος Α' Του Θεολόγου Δημητρίου Π. Λυκούδη!

Με την χάρη του Θεού, εντός του μηνός Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του Θεολόγου - Φιλολόγου και Υπ. Δρας Πανεπιστημίου Αθηνων κ. Δημητρίου Π. Λυκούδη υπό τον τίτλο "Λειτουργικά Ζητήματα", Τόμος Α'. 

Το βιβλίο περιέχει απαντήσεις με απλό και σύντομο τρόπο (συμπεριλαμβανομένων και \βιβλιογραφικών αναφορών και παραπομπών ανά απάντηση), σε διάφορα λειτουργικά, νομοκανονικά και εν γένει πνευματικά ζητήματα και θέματα. Αποτελεί ένα χρήσιμο και εύχρηστο εγχειρίδιο ορθοδόξου κατηχήσεως, καθώς μάς οδηγεί στον επανευαγγελισμό και στην ορθόδοξη γνώση/ενημέρωση. 

Το βιβλίο αποτελείται 250 σελίδες και, πέρα των μεγάλων βιβλιοπωλείων, θα προμηθεύεται από τον ίδιο τον πονήσαντα.

Τιμή βιβλίου 9€. 
Για παραγγελίας άνω των 5 βιβλίων η τιμή είναι 7€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.