Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

(Μουσικό κείμενο) Λειτουργικά και Άξιον Εστίν, Ήχος Πλ. α΄, Μέλος Αντωνίου Λεονάρδου

Λειτουργικά και Άξιον Εστίν σε Ήχο Πλ. α΄ (Κατά μίμηση των Ευλογηταρίων). Το μέλος είναι του αειμνήστου Πρωτοψάλτου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου και Καθηγητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αιτωλίας Αντωνίου Λεονάρδου!

Τα εν λόγω Λειτουργικά είναι απο το προσωπικό αρχείο του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου κ. Πέτρου Παρρά, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση του υλικού!

Σημείωση: Η ορθογραφία των λειτουργικών και οι υφέσεις είναι από το πρωτότυπο κείμενο.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.