Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα ο Χορός Ψαλτών "Νάξιοι Μελιστές"!

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 ο Χορός Ψαλτών "Νάξιοι Μελιστές" έκοψε όπως κάθε χρόνο την Αγιοβασιλόπιτα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου γίνονται και οι πρόβες της Χορωδίας.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησαν ο Εφημέριος τού Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου π. Νικόλαος Ρώτας μαζί με τον νεοχειροτονηθέντα Πρεσβύτερο (13.01.2019) και μέλος τού Χορού μας π. Δημοσθένη Φίλιππα οι οποίοι στο τέλος ευχήθηκαν σε όλα τα μέλη του Χορού καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες της Χορωδίας.


Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο χοράρχης κ. Δημήτριος Παπάνης ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή πρόοδο στη σπουδή τους στην Ψαλτική Τέχνη  και ενημέρωσε τα μέλη του Χορού για το πλάνο της φετινής χρονιάς, το οποίο περιλαμβάνει την συμμέτοχη σε έναν Κατανυκτικό Εσπερινό καθώς και μία επετειακή Συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας τού Χορού (2009-2019)!

Για την ιστορία το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας έτυχε στον μαθητή τής πρώτης τάξης τής Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Παροναξίας και μέλος του Χορού Βασίλειο Ψαρρά και το αναμνηστικό δώρο ήταν η έκδοση των Πρακτικών της Επιστημονικής διημερίδας στη Χίο με θέμα: «Απόστολος Κώνστας ο Χίος, ο τέταρτος των τριών» που μόλις κυκλοφόρησε από τον Χορό Ψαλτών Χίου!
Εν συνεχεία παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.