Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

(Μουσικό κείμενο) Άξιον εστίν Ήχος Δ΄ Λέγετος, συμπλήρωση στην αργή "Τιμιωτέρα" Ιωάννου Τραπεζουντίου, παρά Αγγέλου Σέφκα!

Το Μεγαλυνάριο τής Θεοτόκου "Άξιον εστίν" σε Ήχο Τέταρτο Λέγετο. Το συγκεκριμένο μέλος αποτελεί συμπλήρωση στην αργή "Τιμιωτέρα" που υπάρχει στην Παπαδική σε μελοποίηση κυρ Ιωάννου Τραπεζουντίου!

Την συμπλήρωση τού μέλους πραγματοποίησε ο συνεργάτης τού ιστολογίου μας και Λαμπαδάριος τού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Διαβατών Θεσσαλονίκης Άγγελος Σέφκας.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.