Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

(Μουσικό κείμενο) Δοξαστικό των Αίνων Αγίας Σκέπης σε μέλος Πρωτ. Κωνσταντίνου Παπαγιάννη!

Τo Δοξαστικό των Αίνων της Αγίας Σκέπης. Το μέλος είναι από τον μακαριστό Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Παπαγιάννη.

Εκ του μουσικού βιβλίου "Μουσικόν Μηνολόγιον Οκτώβριος", καταρτισθέν υπό Κωνσταντίνου Παπαγιάννη Πρωτοπρεσβυτέρου. Εκδοσις University Studio Press, Θεσσαλονίκη 2006.

Download σε μορφή pdf  ΕΔΩ1 σχόλιο:

  1. Ευχής έργον θα ήταν κάποιος γνώστης, να μας έκανε (ημών των αρχαρίων) μια μουσικολογική ανάλυση, από συνθετική σκοπιά, μιας και οι εν/α-τελείς καταλήξεις σε πάνω και κάτω Ζω, καθώς και Βου!, ... "ξενίζουν", ή έστω απογεννούν απορίες, παρότι ενδεχομένως δημιουργούν ... ποικιλλία. (πάντα μετά τιμής και σεβασμού στον μακαριστό μουσικολογιότατο π.Κων.Παπαγιάννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.