Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Έκδοση Πρακτικών Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα "Απόστολος Κώνστας ο Χίος, ο τέταρτος των τριών".

Τον Σεπτέμβριο συμπληρώθηκε ένας χρόνος απ’την πραγματοποίηση της Επιστημονικής διημερίδας στη Χίο με θέμα «Απόστολος Κώνστας ο Χίος, ο τέταρτος των τριών», την οποία διοργάνωσε ο Χορός Ψαλτών Χίου. Με την ευκαιρία αυτή ο Χορός μας ανακοινώνει την επικείμενη έκδοση των πρακτικών του συνεδρίου αυτού, η οποία θα περιλαμβάνει έξι Επιστημονικές ανακοινώσεις με κορυφαία αυτή του σεβαστού μας Καθηγητού κ.Γρηγορίου Στάθη. 

Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί τον τόμο που θα περιλαμβάνει τα πρακτικά να μας ενημερώσει έως και τέλος Νοεμβρίου, διότι η έκδοση αυτή θα βασιστεί στην παλαιά μέθοδο έκδοσης με συνδρομητές. 

Η τιμή του θα κυμαίνεται από 15 έως 20 ευρώ ανάλογα τον αριθμό των συνδρομητών. 

Για πληροφορίες και παραγγελίες στο τηλ. 6932540764 και στο email hermal@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.