Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ψαλτικό Κυριακοδρόμιο! Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου! 17.02.2019

Οι Ακολουθίες του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής  τού Τελώνου και Φαρισαίου!

Επιλογή, Επιμέλεια και Στοιχειοθεσία μελών: papline.gr. 

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ


1 σχόλιο:

 1. για πολλοστή φορά, θερμές εὐχαριστίες για τον μόχθο σας και κυρίως τη διάθεσή σας, για την προετοιμασία και μοίρασμα τῶν λεπτομερῶν και ἄρτια ἐπιμελημένων κυριακάτικων μουσικῶν λειτουργικῶν κειμένων.
  Κι ἐπειδή - ὅπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας - ὅποιος κάνει το καλό... βρίσκει τον... "μπελά" του! να τολμήσω να ζητήσω (ἄν δέν εἶναι ἤδη στον προγραμματισμό σας -papline.gr) ὥς ὁσονούπω ἐπίκαιρον :
  τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΑ τοῦ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ Κρήτης,
  με μουσικά κείμενα για ὅλα τα τροπάρια τῶν ὥδῶν του!
  Σε μᾶς τους ἀρχαρίους, θα εἶναι "χαρᾶς εὐαγγέλια", ειδικά στα αρκετά τροπάριά του ποῦ οἱ συλλαβές τους, αριθμητικά, δεν συμβαδίζουν με τη μετρική του εἱρμοῦ τους...
  Εὐχαριστῶ προκαταβολικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.