Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Στ΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκκλησιαστικής Ψαλτικής Τέχνης!


ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ!


Η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης", πρόκειται να διοργανώσει και εφέτος τον Στ΄ κατά σειρά Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκκλησιαστικής Ψαλτικής Τέχνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας (Μελισσιάτικα Βόλου). 

Ο Στ΄ Διαγωνισμός απευθύνεται:
α) Σε μαθητές και σπουδαστές της Βυζαντινής Μουσικής (ανεξαρτήτως μουσικού επιπέδου, ηλικίας και φύλου) από όλες ανεξαρτήτως τις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και τα αντίστοιχα Τμήματα των Ωδείων της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και όχι μόνον,

β)  Σε μαθητές των Μουσικών Σχολείων και 

γ) Σε εμπειρικούς Ιεροψάλτες.

Εν συνεχεία παραθέτουμε τους όρους συμμετοχής και αξιολόγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.