Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

(Μουσικό κείμενο) Χριστός Ανέστη σε Ήχο α΄ μέλος Παναγιώτου Χρυσάφου του Νέου!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! 

Το "Χριστός Ανέστη..." Ήχος α΄ σε μέλος Παναγιώτου Χρυσάφου του Νέου.
 Ιδιόχειρο Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος. Χειρόγραφο Μετοχείου Παναγίου Τάφου εκ της Παπαδικής, Τόμος Ε΄, Μαθήματα του Ενιαυτού 1819 (Μ.Π.Τ. 722) 

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

2 σχόλια:

 1. Δεν γινεται να αναρτηση κανεις ενα ΑΥΤΟΥΣΙΟ κειμενο, ανευ Καραδοφωνον, ΑΝΕΥ διαστολων, ΑΝΕΥ ισοκρατηματων, ΑΝΕΥ, ΑΝΕΥ, κτλ
  δηλ
  ενα ΑΥΤΟΥΣΙΟΝ κειμενον οπως αυτο το οποιον εκοπιασεν να γραψει ο Χουρμουζιος;

  Εαν βλεπει κανεις ισοκρατηματα, ειναι σιγουρος οτι δεν εχωσιν προστεθει και ελξεις και αλλα διαφορα καλοπιστικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Θέλω να πιστεύω πως η μόνη παρέμβαση είναι τα ισοκρατήματα κάτι που διορθώνεται! Ορισμένες διορθώσεις που έχει έχουν γραφεί στο περιθώριο!(Δεν έγιναν από εμένα) Χριστός Ανέστη!

   Διαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.