Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία! 22.02.2017

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, θα τελεσθεί πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης συνιδρυτού, μετά του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, της τοπικής μας Εκκλησίας. 

Ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.

Η Ιερά αγρυπνία θα τελεσθεί σύμφωνα με το μοναστικό τυπικό κατά το ακόλουθο Πρόγραμμα:

α) 7.00 μ.μ. Ακολουθία Αποδείπνου & των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

β) 7.30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου και εν συνεχεία η ακολουθία τού Όρθρου και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.