Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

(Ανέκδοτο Μουσικό κείμενο) Έλαμψεν η χάρις, μέλος Παναγιώτου Χρυσάφη του νέου

Με αφορμή την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αναρτούμε στο φιλόμουσο αναγνωστικό κοινό της ιστοσελίδα μας, το στιχηρό ιδιόμελο των Αποστίχων του Α΄ Κατανυκτικού Εσπερινού (Εσπερινός της συγγνώμης) "Έλαμψεν η Χάρις" σε μέλος Παναγιώτου Χρυσάφη του νέου.
Το μέλος είναι από τις ιδιόχειρες μεταγραφές του Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος του Στιχηραρίου του Παναγιώτου Χρυσάφη του νέου. (Ε.Β.Ε. - Μ.Π.Τ. 764)
Θερμές ευχαριστίες στον εκλεκτό συνάδελφο κ. Χρήστο Τσακίρογλου που με πολύ προθυμία δέχτηκε να κάνει την ηλεκτρονική στοιχειοθεσία του μέλους!

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

Το ακούτε από τον αείμνηστο Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Λυκούργο Αγγελόπουλο ΕΔΩ

Καλή και Αγία Τεσσαρακοστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.