Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

(Μουσικό κείμενο) Πεντηκοστάρια Τριωδίου, Ήχος Β΄, Μέλος Κοσμά Μαδυτινού

Τα Πεντηκοστάρια της Περιόδου του Τριωδίου σε Ήχο Δεύτερο 
και μέλος Κοσμά Ευμορφόπουλου του Μαδυτινού!

Θερμές ευχαριστίες στον αγαπητό συνάδελφο, Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πρεβέζης και Χοράρχη του Χορού Ψαλτών Πρεβέζης κ. Νεκτάριο Θάνο, για την παραχώρηση του κειμένου, το οποίο υπάρχει στον ψηφιακό δίσκο που κυκλοφόρησε η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, αφιερωμένος στον μακαριστό Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρό Κοσμά Ευμορφόπουλο τον Μαδυτινό και ψάλλει ο Χορός Ψαλτών Πρεβέζης (Chorus Nicopolitanus).

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

Το ακούτε από τον Χορό Ψαλτών Πρεβέζης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.