Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

(Μουσικό κείμενο) Τροπάριο της Κασσιανής, επί τη βάσει Γεωργίου Ραιδεστηνού και Κωνσταντίνου Πρίγγου! Προσαρμογή μέλους Ιωάννης Γ. Νερούτσος!

Το Δοξαστικό των Αποστίχων του Όρθρου της Μ. Τετάρτης, ποίημα Αγίας Κασσιανής μοναχής, επί τη βάσει των αειμνήστων Πρωτοψαλτών της Μ.τ.Χ.Ε. Γεωργίου Ραιδεστηνού και Κωνσταντίνου Πρίγγου. Η εκλογή και προσαρμογή του μέλους πραγματοποιήθηκε από τον αείμνηστο Πρωτοψάλτη Ιωάννη Γ. Νερούτσο!

Η Στοιχειοθεσία του κειμένου έγινε από τον Πρωτοψάλτη Κωνσταντίνο Παντή. 

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης κ. Νικόλαο Νερούτσο για την παραχώρηση του μέλους!

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.