Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα ο Χορός Ψαλτών "Νάξιοι Μελιστές"

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 ο Χορός Ψαλτών "Νάξιοι Μελιστές" έκοψε όπως κάθε χρόνο την Αγιοβασιλόπιτα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου γίνονται και οι πρόβες της Χορωδίας.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο μουσικολογιώτατος Αρχιερατικός Επίτροπος Τραγαίας - Δρυμαλίας και ιδρυτικό μέλος του Χορού Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αμοργιανός ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Χορού καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες της Χορωδίας.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο χοράρχης κ. Δημήτριος Παπάνης ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ενημέρωσε τα μέλη του Χορού για το πλάνο της φετινής χρονιάς η οποία θα είναι αφιερωμένη στην Υπεραγία Θεοτόκο!

Για την ιστορία το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας έπεσε στον μαθητή της τρίτης Λυκείου και μέλος του Χορού Ευάγγελο Κατσαρά και το αναμνηστικό δώρο ήταν το Ειρμολόγιο του Πέτρου Λαμπαδαρίου!

Εν συνεχεία παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

1 σχόλιο:

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.