Τρίτη 16 Μαΐου 2017

(Μουσικό κείμενο) "Σώμα Χριστού μεταλάβετε..."σε μέλος Ιωάσαφ Διονυσιάτου, Ήχος Πλ. δ΄.

Κατόπιν αδείας της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, αναρτούμε στους φιλόμουσους αναγνώστες του ιστολογίου μας το Κοινωνικό του Πάσχα "Σώμα Χριστού μεταλάβετε..."  σε μέλος Ιωάσαφ Διονυσιάτου του Εξηγητού, σε ήχο Πλάγιο του Τετάρτου.

Το μέλος είναι από το μουσικό βιβλίο "Κοινωνικών Εκλογάριον, Ιωάσαφ Διονυσιάτου, Διδασκάλου και Εξηγητού", Ἐκδοση της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους.

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.