Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Παρουσίαση Καταλογογραφικών έργων Γρηγορίου Στάθη στη Θεσσαλονίκη!

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 καί ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των δύο μεγάλων καταλογογραφικών έργων του Γρηγορίου Στάθη, Ομότιμου Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντού του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, που εκδόθηκαν πρόσφατα από το Ίδρυμα Βυζαντινής Μουσικολογίας στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΑΜΦ ΙΙΙ, 3ης Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη!

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.past.auth.gr Tηλ. και Fax: 2310996687, 996677.

Στην παρουσίαση θα Ψάλλει ο Χορός Ψαλτών «Οι Φιλαθωνίται» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Δημητρίου Μανούση!
 
Προσέγγιση:

Εξυπηρετούν οι γραμμές του ΟΑΣΘ 2, 8, 14, 78 Στάση Πανεπιστήμιο Μακεδονία – 17, 37 Στάση Φοιτητική Λέστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.