Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Λήξη μαθημάτων & απονομή Βραβείων 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας του "Σχολείου Ψαλτικής"!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!


Αγαπητές φίλες και φίλοι,


με χαρά σας προσκαλούμε και στη φετινή εκδήλωση λήξεως των μαθημάτων του Σχολείου Ψαλτικής, για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, Μαρούσι), τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.  και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ύμνους και τραγούδια από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της Σχολής μας, συνοδεία των δασκάλων τους ενώ, στο τέλος, θα βραβευτούν και οι τρεις νικητήριες μουσικές συνθέσεις του 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας που διοργάνωσε και φέτος το Σχολείον Ψαλτικής!

Τέλος, ο βυζαντινός χορός "Εν ψαλτηρίω" θα ψάλει τη νικητήρια σύνθεση του Διαγωνισμού, ένα σύντομο χερουβικό ύμνο σε ήχο δεύτερο.


Η παρουσία σας θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά για εμάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,
οι ιδρυτές του Σχολείου Ψαλτικής,
Κωνσταντίνος Φωτόπουλος
Κωνσταντίνος Μπουσδέκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.