Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

3η Επιμορφωτική Ομιλία Ψαλτικής Τέχνης από τόν Μιχαήλ Στρουμπάκη στη Χίο!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Ο Χορός Ψαλτών Χίου στα πλαίσια του ετήσιου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων και ομιλιών, που αφορούν την Τέχνη της Ψαλτικής και την Επιστήμη της Μουσικολογίας, οργανώνει την τρίτη κατά σειρά επιμορφωτική ομιλία για το έτος 2017 (έκτη από της ιδρύσεως του Χορού το 2015). 
Στο αναγνωστήριο της Δ.Κ.Ι. Βιβλιοθήκης Χίου «ΚΟΡΑΗΣ», την Παρασκευή στις 26 Μαΐου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. Θέμα: "Η εξέλιξη της σημειογραφίας της Ψαλτικής μέσα από τα χειρόγραφα της Δ.Κ.Ι. Βιβλιοθήκης Χίου «ΚΟΡΑΗΣ». Ομιλητής: Ο Χιώτης Επίκουρος Καθηγητής της Ιστορικής Βυζαντινής Μουσικολογίας της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης Μιχαήλ Στρουμπάκης. Επιμέλεια – οργάνωση: Χορός Ψαλτών Χίου σε συνεργασία με την Δ.Κ.Ι. Βιβλιοθήκη Χίου «ΚΟΡΑΗΣ»

1 σχόλιο:

  1. Ο ΧΟΡΟΣ ΨΑΛΤΩΝ ΧΙΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον Χορό Ψαλτών ΝΑΞΙΟΙ ΜΕΛΙΣΤΕΣ και τον Διευθυντή του, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΗ Λαμπαδάριο του Μητροπολιτικού Ναού Νάξου και Δάσκαλο Ψαλτικής Τέχνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.