Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ψηφιακός Δίσκος «Χιακή Ψαλτική 1»

Στην προσπάθεια που καταβάλει ο "Χορός Ψαλτών Χίου" για την προβολή της Χιακής Ψαλτικής παράδοσης, προβαίνει στην έκδοση μιας σειράς ψηφιακών δίσκων υπό τον τίτλο "Χιακή Ψαλτική". Έτσι εδώ και δύο μήνες εκδόθηκε ο πρώτος ψηφιακός δίσκος, "Χιακή Ψαλτική 1", με τα ένδεκα εωθινά Δοξαστικά του Γεωργίου Π. Βινάκη, Πρωτοψάλτου Χίου, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Γεωργίου Ραιδεστηνού του β. 
Ψάλλουν: α) Στυλιανός Κοντακιώτης, Πρωτοψάλτης του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, β) Δανιήλ Καραμπάσης, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης Πετραλώνων καί γ) Μιχαήλ Ζάμπας, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Αιόλου. Επιμέλεια δίσκου "Χορός Ψαλτών Χίου". 
Τιμή ψηφιακού δίσκου 7 ευρώ! 
Παραγγελίες στο e-mail:hermal@hotmail.gr, και σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook στο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΣ ή "Χορός Ψαλτών Χίου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.