Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Λίγα λόγια για εμάς!

«ΝΑΞΙΟΙ ΜΕΛΙΣΤΕΣ»

Ο Χορός Ψαλτών «ΝΑΞΙΟΙ ΜΕΛΙΣΤΕΣ» ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 με πρωτοβουλία του κ. Δημητρίου Παπάνη και των συνεργατών του.
Σκοπό έχει την προβολή της Ψαλτικής Τέχνης, την αμιγή διάδοση και παρουσίαση μελών της βυζαντινής και μεταβυζαντινής περιόδου, τη συμμετοχή του σε λατρευτικές συνάξεις και την ανάδειξη της Ελληνικής Μουσικής.
Στελεχώνεται από ψάλτες των Ναών της Νήσου Νάξου, από μαθητές που σπουδάζουν στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας «Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης & Ιάκωβος ο Ναυπλιώτης», καθώς και από ανθρώπους που αγαπάνε και ασχολούνται με την Ψαλτική Τέχνη.



Μέλη Χορού Ψαλτών
(Κατά αλφαβητική σειρά)
Χοράρχης
Δημήτριος Παπάνης
Ψάλτες
π. Πέτρος Αμοργιανός, Θεόδωρος - Ιάκωβος Απειρανθίτης, Ιωάννης Βασιλάκης, Νικόλαος Καράλλης, Ευάγγελος - Σίμων Κατσαράς, Γεώργιος - Νικόλαος Κλουβάτος, Δημήτριος Λιανόπουλος, Εμμανουήλ Λιανόπουλος, Δημήτριος Μπουλαξής, Ιωάννης Ρώτας, Δημήτριος Τσάφος, π. Δημοσθένης Φίλιππας.
Ισοκράτες
Νικόλαος Απειρανθίτης, Ευάγγελος Κακλαμάνος, Νικόλαος Σπανός, Ιωάννης Τσαγκλής, Στέφανος Χωριανόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.