Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Τοπική Πανήγυρις Αγίου Ιερέως Νικολάου Πλανά του Ναξίου!

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Εκκλησία μας και ιδιαίτερα η τοπική μας Εκκλησία, τιμά την μνήμη του συμπολίτη μας Αγίου Ιερέως Νικολάου Πλανά, του λαμπρού αυτού τέκνου της Αγιοτόκου Νάξου μας, που ως Άγιος Ιερουργός των Θείων Μυστηρίων, κατέλιπε διαχρονικά τα ίχνη της αγιασμένης του πορείας στην γενέτειρά του, αλλά και όπου αλλού έζησε και διακόνησε.



Οι λατρευτικές συνάξεις προς τιμήν και μνήμη του μεγάλου αυτού τέκνου της νήσου μας θα τελεσθούν στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Ναξίων Αγίων Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου Πλανά πόλεως Νάξου , κατά το επισυναπτόμενο πρόγραμμα:





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
6.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος
του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου.

8.30 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017
7.00 π.μ. Όρθρος και  Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος
του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου
και εν συνεχεία λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος 
και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου. 



Σημείωση: Οι Ακολουθίες θα αναμεταδίδονται από τον Τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας στους 92,3 fm και μέσω διαδικτίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.