Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

(Νέα Κυκλοφορία) "Βιβλιογραφία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής" Περίοδος Β΄(1900-1999)! Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε. Γεωργίου Χατζηθεοδώρου!

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο "Ο Μιχαήλ Πολυχρονάκης", ο Β΄τόμος του έργου του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.Χ.Ε. κ. Γεωργίου Χατζηθεοδώρου "Βιβλιογραφία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής" Περίοδος Β΄(1900-1999). Το βιβλίο αποτελεί συνέχεια του Α΄ τόμου (1998), που περιελάμβανε τα έντυπα της περιόδου 1820-1899.

Πρόκειται για έργο πολύμοχθο που είναι και το μοναδικό στο είδος του.

Περιλαμβάνει αναλυτικά στις 432 σελίδες του 1397 τίτλους εντύπων αυτοτελώς εκδοθέντων,δηλαδή ό,τι εκδόθηκε αυτοτελώς στον Κ΄αιώνα και επί πλέον 450 τίτλους εκδόσεων ξένων συγγραφέων.

Η τιμή του είναι εντελώς προσιτή για ένα τέτοιο βιβλίο και διατίθεται από τον εκδότη Ιωάννη Πολυχρονάκη
. (Δημοκρατίας 69 Αγ. Νικάολος Κρήτης, τηλ.2841023070)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.