Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Μουσικοφιλολογική εκδήλωση! Ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου Ιωσήφ και ο Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μ.τ.Χ.Ε. Θεόδωρος Βασιλικός στη Νάξο

Ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής και Παράδοσης "Ο Άγιος Νικόδημος" πραγματοποιεί μουσικοφιλολογική εκδήλωση την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης", αφιερωμένη στον εορτάζοντα Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: "Νικόδημος ο Αγιορείτης οτρηρός (ακαταπόνητος) εργάτης της ενθέου λογιωσύνης".
 
Εν συνεχεία θα αποδωθούν Ύμνοι από τον Άρχοντα Μουσικοδιδάσκαλο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, Πρωτοψάλτη και Χοράρχη κ. Θεόδωρο Βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.