Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

(Μουσικά κείμενα) Αργά Προσόμοια του Εσπερινού και του Όρθρου της εορτής του Όσίου Παϊσίου του Αγιορείτου!

Τα προσόμοια των Στιχηρών του Εσπερινού, των Αποστίχων του Εσπερινού και των Αίνων της εορτής του Όσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, σε μέλος Αργό Ερμολογικό!  
Η προσαρμογή του μέλους έγινε από τον συνεργάτη της Ιστοσελίδας μας και Πρωτοψάλτη κ. Κωνσταντίνο Πιτσιάβα, τον οποίο και ευχαριστούμε θέρμα που παραχώρησε το υλικό! 

Τα προσόμοια είναι από την Ακολουθία που εξέδωσε το Ιερόν Ησυχαστήριον "Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος" Βασιλικά Θεσσαλονίκης (Σουρωτή).

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.