Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ψαλτικό Κυριακοδρόμιο! 11.06.2017, Κυριακή των Αγίων Πάντων

Η Ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής των Αγίων Πάντων! Επιλογή, Επιμέλεια και Στοιχειοθεσία μελών Χρήστος Γ. Τσακίρογλου.

Σημείωση α΄(συντάκτου):"Στήν ἐν λόγῳ ἀκολουθία ἀντὶ τοῦ ἀπολυτικίου «Τῶν ἐν ὅλῳ τῷ κόσμῳ μαρτύρων σου» ἐπισυνάπτεται τὸ ἀντίστοιχο «Βλαστοὺς Εὐαγγελίου καὶ καρποὺς ἀμαράντους» ποίημα τοῦ Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου, ὡς περιέχον καὶ τὶς ἄλλες κατηγορίες τῶν φίλων τοῦ Χριστοῦ, πέραν τῶν Μαρτύρων τοῦ πρώτου. Ὡς ἐκ τούτου, ἡ ὡς ἄνω ἐπιλογὴ ἐπηρεάζει καὶ τὸ ὁμόηχον Θεοτοκίον τοῦ ἀκολουθεῖ.


Σημείωση β΄: Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδος να υπάρξουν διορθώσεις λαθών και να αναρτηθεί εκ νέου το αρχείο!


Download σε μορφή pdf  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.