Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

(Νέα Κυκλοφορία) "Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής - Δ΄ ΄'Ετος" Δημητρίου Γαλάνη.Εντός του μηνός Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στο Βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας το νέο βιβλίο του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής Δημητρίου Γαλάνη, "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - Δ΄ ΕΤΟΣ".

Είναι μια δίχρωμη έκδοση 268 σελίδων και περιέχει τη διδακτέα ύλη του Δ΄ έτους (μαθήματα της Παπαδικής, του Αργού Στιχηραρίου καθώς και αντίστοιχα τραγούδια της Οκταηχίας).

Η έκδοση συνοδεύεται από CD με μέλος όλων των εκκλησιαστικών ασμάτων και των παραδοσικών τραγουδιών σε μορφή mp3.

Εν συνεχεία παραθέτουμε φωτογραφίες με τα περιεχόμενα του εν λόγω βιβλίου.

Πηγή: analogion.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.