Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τυπική Διάταξη Ακολουθιών από 16η έως 22α Ιουλίου 2017

Τυπική Διάταξη Ακολουθιών από 16η έως 22α Ιουλίου 2017

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ2 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια! Μία ερώτηση εάν και εφόσον στέλνετε ακολουθείες των Κυριακών (Ορθρος και θεία λειτουργεία). Εάν ναί θα το θεωρήσω υποχρέωση όπως στέλνετε στο gkatsibris@gmail.com.
  Σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Γεώργιος Κατσιμπρής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ κ. Κατσιμπρή μία φορά την εβδομάδα ανεβάζουμε στο blog συντεταγμένη μουσική Ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας που μας έρχεται σε επιμέλεια του κ. Τσακίρογλου. Το να στέλνουμε μεμονωμένα στο mail σας είναι λίγο δύσκολο! Να είστε καλά

   Διαγραφή

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.