Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

(Μουσικό κείμενο) Παρακλητικοί Κανόνες της Υπεραγίας Θεοτόκου, επιμέλεια Γεωργίου Θεοδωρίδη! (Συμπληρωμένο)

Ο Μικρός και ο Μέγας Παρακλητικός Κανόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου. 

Η επιμέλεια και η στοιχειοθεσία είναι από τον Πρωτοψάλτη του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Washington D.C. κ. Γεώργιο Θεοδωρίδη (για προσωπική και εκπαιδευτική χρήση), ο οποίος είχε και την ευγενή καλοσύνη να το μοιραστεί μαζί μας προς κοινόν όφελος της ιεροψαλτικής κοινότητας και τον οποίο τον ευχαριστούμε θερμά!  

Οι κανόνες που περιλαμβάνονται βασίζονται στο πρωτότυπο έργο  των Πέτρου Λαμπαδαρίου και Ιωάννου Πρωτοψάλτου. Ορισμένοι ύμνοι τροποποιήθηκαν από τον εκδότη προς ευκολίαν του ψάλλοντος.

Καλό Δεκαπενταύγουστο και με το καλό της Παναγίας!

Download σε μορφή pdf ΕΔΩ

Εν συνεχεία παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα του βιβλίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.