Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Μουσικοφιλολογική εκδήλωση! Οι Κρήτες Μαΐστορες στη Νάξο

Μουσικοφιλολογική εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής και Παράδοσης Νάξου «Ο Άγιος Νικόδημος» στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. αφιερωμένη στον μεγάλο Ιερομάρτυρα και Εθνομάρτυρα Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Κεντρικός ομιλητής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας π. Θεόκλητος Ράπτης.Θα αποδοθούν Βυζαντινοί Ύμνοι από τον Χορό Ψαλτών «Οι Κρήτες Μαΐστορες» υπό την διεύθυνση του Άρχοντος Υμνωδού της Μεγάλης του Χριστού Έκκλησίας κ. Αντωνίου Πλαΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.