Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

(Μουσικά κείμενα) Δοξαστικά Αγίας Μαρίνης, μέλος Λυκούργου Αγγελόπουλου

Τα Δοξαστικά των στιχηρών του Εσπερινού και των Αίνων της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, μελοποιημένα από τον αείμνηστο Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Λυκούργο Αγγελόπουλο, κατόπιν αιτήσεως του μαθητού αυτού Ηρακλή Μαλανδρίνου Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Καλοπλύτου Χίου.

Θερμότατες ευχαριστίες στον αγαπητό συνεργάτη του ιστολογίου μας κ. Ηρακλή Μαλανδρίνο για την παραχώρηση των μελών προς κοινόν όφελος!

Η Στοιχειοθεσία των κειμένων είναι από τον εκλεκτό συνάδελφο Λεωνίδα Τσούκαλα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Download το Δοξαστικό των Στιχηρών του Εσπερινού ΕΔΩ

Download το Δοξαστικό των Αίνων ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.