Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Μελίσματα Ψαλτικής (ρϞε΄) Κυριακή Δ΄ Λουκἀ! 14.10.2018

Μελίσματα Ψαλτικής
Κυριακή Δ΄ Λουκά
Αγίων Πατέρων Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου
Ήχος Γ΄, Εωθινό Θ΄


Περιεχόμενα Αναρτήσεως:
α) "Πάσα πνοή, Αινείτε, Στιχολογία, "Διηγήσαντο πάντα...", "Χαράς τα πάντα..." Πασαπνοάρια Σύντομα, Στιχολογία Αίνων και 2 Αναστάσιμα Στιχηρά των Αίνων. Μέλος Πέτρου Λαμπαδαρίου, Ήχος Γ΄. Ψάλλει ο Χορός Ψαλτών "Φιλαθωνίται"  υπό την  διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης Δημητρίου Μανούση.
β) "Των Αγίων Πατέρων ο Χορός..." Δοξαστικό των Αίνων Κυριακής των Αγίων Πατέρων. Μέλος Πέτρου Λαμπαδαρίου, Ήχος Πλ. δ΄. Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης της Περιφερείας Υψωμαθείων Κοντοσκαλίου και Βλάγκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κων/πόλεως Παναγιώτης Τζανάκος.
γ) Αργή Δοξολογία. Εκλογή Στίχων εκ της Δοξολογίας. Μέλος Θεοδώρου Φωκαέως, Ήχος Γ΄. Ψάλλει ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" υπό την διεύθυνση του Ευσταθίου Γραμμένου.
δ) Δύναμις Τρισαγίου. Μέλος Ιεροθέου Ιεροδιακόνου, Ήχος Γ΄. Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Μετοχίου Παναγίας Πορταϊτίσσης της Ι.Μ. Ιβήρων Βασίλειος Τουλουμτσής και ο Λαμπαδάριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης Νικόλαος Γεωργαντώνης.
ε) "Οι τα Χερουβείμ..." Χερουβικός Ύμνος. Μέλος Γρηγορίου Πρωτοψάλτου, Ήχος Γ΄. Ψάλλει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκηδόνος και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ρόδου Μιχαήλ Τσαβαρής

 "Πάσα πνοή, Αινείτε, Στιχολογία, "Διηγήσαντο πάντα...", "Χαράς τα πάντα..." 
Πασαπνοάρια Σύντομα, Στιχολογία Αίνων και 2 Αναστάσιμα Στιχηρά των Αίνων. 
Μέλος Πέτρου Λαμπαδαρίου, Ήχος Γ΄.   
Ψάλλει ο Χορός Ψαλτών "Φιλαθωνίται"  υπό την  διεύθυνση του Πρωτοψάλτου 
του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας Θεσσαλονίκης Δημητρίου Μανούση.


"Των Αγίων Πατέρων ο Χορός..." 
Δοξαστικό των Αίνων Κυριακής των Αγίων Πατέρων. 
Μέλος Πέτρου Λαμπαδαρίου, Ήχος Πλ. δ΄.  
Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης της Περιφερείας Υψωμαθείων Κοντοσκαλίου και Βλάγκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κων/πόλεως Παναγιώτης Τζανάκος. 


Αργή Δοξολογία
Εκλογή Στίχων εκ της Δοξολογίας. Μέλος Θεοδώρου Φωκαέως, Ήχος Γ΄. Ψάλλει ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" υπό την διεύθυνση του Ευσταθίου Γραμμένου.


Δύναμις Τρισαγίου
Μέλος Ιεροθέου Ιεροδιακόνου, Ήχος Γ΄
 Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Μετοχίου Παναγίας Πορταϊτίσσης της Ι.Μ. Ιβήρων Βασίλειος Τουλουμτσής και ο Λαμπαδάριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης Νικόλαος Γεωργαντώνης.


"Οι τα Χερουβείμ..." 
Χερουβικός Ύμνος
Μέλος Κωνσταντίνου Ψάχου, Ήχος Γ΄
Ψάλλει ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκηδόνος 
και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ρόδου Μιχαήλ Τσαβαρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.